Arhiepiscopia Romanului si Bacăului

Biserica „Precista” Bacău

132630810_4373248962692271_1242971863043410568_n

Daruri de sărbători la Parohia „Precista” Bacău

În acest an, mult mai încercat decât anii anteriori, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, în preajma sărbătorii Nașterii Domnului, Parohia „Precista” Bacău a desfășurat o colectă de Crăciun prin implicarea preoților slujitori și a voluntarilor din parohie. Prin proiectul social eparhial de anul acesta, intitulat „Vrei să fii mai bun, de Crăciun?”, au fost ajutate 20 de familii nevoiașe prin oferirea de produse de igienă și pachete cu alimente neperisabile.

Și pentru că suntem în perioada sărbătorilor de iarnă, mult așteptații colindători au poposit în mijlocul comunității parohiale, interpretând colinde tradiționale, aducând vestea cea bună a Nașterii Domnului în suflete, fiind răsplătiți după tradiție cu daruri.

În prima zi de Crăciun, după Sfânta şi Dumnezeiasca Liturghie, Moș Crăciun a fost întâmpinat cu multă dragoste în „biserica ştefaniană” din Bacău, acesta oferind aproximativ 250 de pachete cu dulciuri și fructe copiilor, precum şi tuturor celor prezenți. Pr. Paroh Mihail Tomozei a mărturisit că aceste daruri au fost achiziționate cu sprijinul financiar oferit de enoriașii parohiei, care își arată mereu dragostea și solidaritatea, mulţumindu-le cu acest prilej. (Pr. T.M.)

La mulți ani!