Arhiepiscopia Romanului si Bacăului

Biserica „Precista” Bacău

1

Colinde și daruri în Parohia „Precista” Bacău

Cu binecuvântarea IPS Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului duminică, 24 decembrie 2023, în Ajunul Praznicului Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos, copiii și enoriașii Parohiei „Precista” Bacău, au avut parte de o mare bucurie.

La finalul Sf. Liturghii, după ce un număr mare de credincioși s-au împărtășit cu Sfintele Taine, pe fundal de colinde îngerești și-a făcut apariția blândul Moș Crăciun, care a venit și anul acesta cu daruri frumoase și care i-a îndemnat pe cei mici să devină mai ascultători și mai răbdători față de părinți.

Copiii au prezentat celor prezenți un scurt program de colinde, după care au primit daruri din partea lui Moș Crăciun.

Pe fețele lor au fost zâmbete și multe emoții, dar bucuria a fost și pentru cei mai mari, fiecare realizând cât de frumoasă este această sărbătoare prin frumusețea colindelor care vestesc Nașterea Domnului nostru Hristos.

Toți cei prezenți au primit în dar Cartea de Colinde „Poeme la Nașterea Domnului – Când Fiul se naște, lumea renaște” alcătuită de IPS Ioachim.

Aducem mulțumire și recunoștință celor care au contribuit la realizarea acestei activități frumoase, credincioșilor parohiei noastre, dorind  tuturor sărbători binecuvântate, pline de lumină, multă sănătate, iar Nașterea lui Hristos să vă fie cu folos.