Arhiepiscopia Romanului si Bacăului

Biserica „Precista” Bacău

1

Daruri de Crăciun din partea Parohiei „Precista” Bacău pentru copiii din Parohia „Izvorul Tămăduirii”-Fundul Tutovei

În cadrul proiectului eparhial „Vrei să fii bun, de Crăciun?” derulat cu  binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului și sub coordonarea  părintelui protoiereu Eugen-Ciprian Ciuche, 50 de copiii din Parohia Fundul Tutovei au primit daruri din partea enoriașilor Parohiei „Precista” Bacău.

Copiii și-au scris dorințele către Moș Crăciun, sub forma unor scrisori, care au ajuns prin implicarea Biroului de Asistență Socială a Protoieriei Bacău la Parohia „Precista”, unde cu ajutorul părinților Mihail Tomozei, C-tin Tomozei și Adrian-C-tin Bârdan au fost distribuite credincioșilor care au dorit să sprijine un copil. 

Darurile au fost predate părintelui paroh Iulian-Mihăiță Ieremia, care le-a împărțit copiilor din Parohia „Izvorul Tămăduirii” -Fundul Tutovei, duminică, 24 decembrie 2023, în Ajun de Nașterea Domnului.

Zâmbete și multe emoții au fost pe fețele celor mici, când dorințele lor s-au concretizat prin primirea cadourilor, dar au primit și îndemnul ca în anul care vine să devină mai ascultători și mai răbdători față de părinți, dar și față de profesorii lor.

Aducem mulțumire și recunoștință celor care s-au implicat în realizarea acestui proiect, credincioșilor Parohiei „Precista” și tuturor oamenilor cu suflet mare, care au arătat dragoste și prețuire față de aproapele lor.