Arhiepiscopia Romanului si Bacăului

Biserica „Precista” Bacău

WhatsApp Image 2021-12-20 at 22.24.13 (4)

Activități filantropice în preajma Sărbătorii Nașterii Domnului

Programul eparhial „Vrei să fii bun de Crăciun?” implementat în Parohiile „Precista” Bacău și „Adormirea Maicii Domnului”  Berești-Bistrița I Bacău.

Luni, 20 decembrie, 2021, cu binecuvântarea IPS Ioachim Arhiepiscopul Romanului și Bacăului peste 50 de copii din Parohia Berești-Bistrița I Bacău și Filia Pădureni au primit daruri în preajma sărbătorii Nașterii Domnului.

Copiii și elevii, majoritatea cu rezultate bune la învățătură și-au exprimat dorința printr-o scrisoare adresată lui Moș Crăciun de a primi un mic cadou, menit să le aducă bucurie și lumină în această perioadă a sărbătorilor.

Gândurile lor sincere și pline de speranță, așternute pe hârtie, au putut fi împlinite prin colaborarea Parohiei „Precista” Bacău cu cadre didactice, părinți și elevi de la Școlile Gimnaziale „Alexandru Ioan Cuza”, „Mihai Drăgan” și Clubul „Holtis C. Platon” de la Școala C. Platon Bacău.

Și-au dovedit generozitatea și bunii creștini ai bisericii ștefaniene din Bacău coordonați de Pr. Constantin Tomozei, Pr. Mihail Tomozei și Pr. Adrian-Constantin Bârdan, reușind să aducă bucurie pe chipurile nevinovate ale copiilor.

Caravana a sosit, iar cei mici, coordonați de Pr. Paroh Ionuț Popa au pregătit un frumos recital de colinde în biserica satului, după care au primit cu mult entuziasm cadourile, care au constat în haine de iarnă, ghetuțe noi, lenjerie de corp, căciuli și mănuși, dulciuri și jucării și multe altele.

Mulțumim tuturor pentru implicare și dăruire!